Casper

Pascale Naessens gerechten bestellen via Deliveroo, Uber Eats of Takeaway.com? Dat kan nu met Casper.

Eet je graag gevarieerd en gezond, maar heb je niet altijd de tijd om zelf te koken? Goed nieuws! Voortaan kan je via Deliveroo, Uber Eats of Takeaway.com in Antwerpen, Gent, Brugge, Elsene en Leuven lekkere en gezonde gerechten van Pascale Naessens bestellen die door het nieuwe food-concept Casper worden bereid.

pure-pascale-naessens-casper-samenwerking-partner-logo-3

Pure by Pascale Naessens

SUMMER CHICKEN SALAD-052(ROZE IETS ZACHTER-PASTEL)
CREAMY GRILLED ZUCCHINI AND ROCKET SALAD-083(ROZE IETS ZACHTER-PASTEL)
JUST BEET IT-roze

Eindelijk kunnen mensen die willen genieten van mijn gezonde gerechten en geen tijd hebben om te koken ze gewoon bestellen, wanneer ze willen en waar ze willen.

Pure by Pascale Naessens

Ik ben bijzonder enthousiast over de samenwerking met Casper. Eindelijk kunnen mensen die willen genieten van mijn gezonde gerechten en geen tijd hebben om te koken ze gewoon bestellen, wanneer ze willen en waar ze willen. Thuis of op kantoor, samen met vrienden. We brengen de bereide gerechten naar jou toe. We zijn begonnen in Antwerpen en Gent en Brugge, Brussel en Leuven zijn ondertussen ook al gevolgd.

2 belangrijke vernieuwingen in de delivery: gezonde, verse en kwalitatieve voeding, warm aan huis gebracht. Bij Casper is er bovendien voor elk wat wils: je kunt kiezen uit 5 verschillende keukens, waaronder die van mij. Iedereen kiest wat hij of zij wil. De ene kiest voor gezonde voeding, de andere verkiest iets anders. Jij, je partner, kinderen of vrienden hoeven dus niet hetzelfde te eten. Iedereen tevreden, zalig toch.

Waar te koop?

Vestigingen Bestellen