05 maart 2020
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2020/03/DSC8839-scaled.jpg

Berlinda

Getuigenissen & Verhalen

Dank je wel, je hebt me gezond gemaakt na mijn chronische darmziekte!

Lieve Pascale,

Momenteel worden er woorden geschreven over jou, die m.i. geschreven worden uit onbegrip. Ikzelf heb al sinds 30 jaar een chronische darmziekte waarbij ik regelmatig zware opstoten had. Hevige krampen en de nodige ongemakken. Elk jaar een darmonderzoek waar ik echt tegen op zag. De internisten zetten me op dieet van oud brood, geen vezels, veel water… dus veel eten bleef er niet over in die momenten. Ook medicatie diende ik te nemen.

Tot ik enkele jaren geleden je eerste boek ontdekte. Tussen haakjes, ik kook heel graag en hou van lekker eten, dus geen toeval dat ik je boek onder m’n neus kreeg. M’n laatste internist (ik ben hem er nog steeds dankbaar voor) zei me dat ik olijfolie, zaden, noten, vijgen, groeten mocht eten. Door je boeken (ik heb ze intussen allemaal) & recepten heb ik me geleidelijk laten verleiden tot hemelse gerechten die voor mijn gezondheid een super gunstige & positieve invloed hebben. Ik heb geen klachten meer en uw boeken blijven een leidraad voor me. Ik maak nooit letterlijke gerechten uit je boek, pas wel de combinatie toe.

Ik voel me beter, zie er beter uit, slaap beter, geniet van het klaar maken en het verorberen. Hoewel ik weduwe ben, vind ik het nog steeds zalig om de gerechten klaar te maken en geniet ik van het kleurenpalet op m’n bord. Zelfs op men werk zitten ze te watertanden als ze m’n zelf bereide gerechtjes zien. Op mijn manier draag ik zo een steentje bij… 😉

M’n darmflora is gezond, geen ontstekingen meer.. Als ik dan die berichten lees, wel mensen, denk ik dan, lees het boek en probeer eens uit voor je kritiek geeft. Maar lees het boek eerst goed, hé en niet zomaar een paar regeltjes om het zz allemaal te weten.

Lieve Pascale, ik wou je gewoon een hart onder de riem steken en je zeggen, dank je wel, je hebt me gezond gemaakt. Als ik na een heel stressie-day thuiskom, is het voor mij een therapie om te koken, ik kom tot rust en kan tenminste genieten van het moment. Héél erg dank je wel. En alle steun voor je visie en het delen ervan.

Een trouwe fan,

Berlinda

Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten