Recepten

Ontdek de kracht van natuurlijke voeding.

Wil je zelf ervaren wat natuurlijke voeding met je doet? Ga dan meteen aan de slag. Je zult versteld staan hoe eenvoudig en lekker de gerechten zijn en hoe snel je het verschil voelt. Eens je zo begint te koken, wil je niet anders meer en je krijgt er meteen ook een strak en energiek lichaam van. Veel succes en vooral:geniet ervan!

Ontdek de weekmenu’s van Pascale

Werk je graag met weekmenu’s, dan vind je hier zeker inspiratie. We maken het jou graag nog makkelijker met onze app ‘Pascale Naessens’. Je kunt alle gerechten van de week ingeven en je krijgt meteen eenhandige boodschappenlijst. Zo wordt een weekmenu plannen een plezier.

DSC08593

Mijn gratis app al op je smartphone?

Op zoek naar inspiratie? Makkelijk en snel een boodschappenlijst maken? De gratis app ‘Pascale Naessens’ maakt het je makkelijk. Speciaal gemaakt voor de gebruiker van de boeken van Pascale.

pure-pascale-naessens-IMG_1656

Mijn manier van eten vertrekt niet vanuit wilskracht, maar vanuit de voeding zelf.

pure-pascale-naessens-pn356142

Schakel over op natuurlijke voeding en je zult zien dat je anders begint te voelen en anders begint te denken. Dat je niet meer hunkert naar die industriële gemaksvoeding. Omdat je hersenen een constructieve relatie hebben met natuurlijke voeding, omdat je lichaam dat soort voeding wel herkent en er wel signalen worden doorgegeven van verzadiging en voldaanheid.

Probeer het gewoon zelf uit. Om jullie alvast wat goesting te geven heb ik uit elk van mijn kookboeken enkele recepten geselecteerd als voorproevertje van mijn pure keuken. Mijn boeken vind je via de webshop van Lannoo, Amazon en bol.com of bij je vertrouwde boekhandel.

De meest gehoorde misverstanden over mijn kookstijl

Niet alleen ‘wat’ je eet is belangrijk, maar ook ‘hoe’ je eet. Een mooi gedekte tafel met aandacht voor de kleine dingen maakt het verschil. Op die manier geniet je nog meer van het tafelgebeuren.

pure-pascale-naessens-Schermafbeelding 1

Inspiratie

Niet alleen ‘wat’ je eet is belangrijk, maar ook ‘hoe’ je eet. Een mooi gedekte tafel met aandacht voor de kleine dingen maakt het verschil. Op die manier geniet je nog meer van het tafelgebeuren.

_DSC1592