Kitchenware

De keuken is het kloppend hart van elk huis en zeker dat van mij. Net omdat we er zoveel tijd doorbrengen is het fijn om te werken met mooie pannen, houten lepels, mooie messen en mooie houten kommen.

pure-pascale-naessens-pn356186

Tableware

De tafel mooi aankleden, dat doen we toch allemaal graag? Denk maar aan mooie borden, glazen, bestek, ovenschotels, theepotten… Om de tafelmomenten nog aangenamer te maken.

pure-pascale-naessens-_DSC3385

Bathroom

Als je keramiek maakt dan is de stap naar de badkamer snel gemaakt. Ik ontwierp verschillende leuke potjes om het badkamerritueel nog aangenamer te maken. Hier vind je ook meer info over de heerlijk ruikende olie en zeep ‘Pure Nature’.

pure-pascale-naessens-Pascale01597

Interior

Met mijn kleine en grote vazen zette ik de stap naar het interieur. De grootste vaas is 60 cm hoog en de kleinste 10 cm. Ze zijn speels en klassevol.

pure-pascale-naessens-_DSC2521
pure-pascale-naessens-_DSC8205

Inspiratie

Snuister je graag even in mijn wereld en wil je zien hoe ik mijn styling aanpak? Volg dan volgende link. Je vindt er de spullen die ik zelf creëer en nog veel meer:-).

Keramiek collectie Pure Serax, chocolade ijspralines boek Nog Eenvoudiger p 196, theepot Pure Serax, snijplank Pure Serax