Mijn Partners

Ik werk graag samen met creatieve mensen. Het is zalig projecten tot stand te brengen met de creatieve afdeling van bedrijven. Je kunt me echter niet inschakelen om een bestaand product te promoten op mijn social media, daar heb ik geen verdienste aan. Maar laat ons samen iets nieuws maken, daar kijk ik naar uit.

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/COVER_beeld-cover-Pascale_header.jpg

‘Walk the talk’ zoals ze dat zo mooi zeggen in het Engels.

PP20-20Pascale20gooit20rozenblaadjes201600x755.jpg

Voor mij is het belangrijk dat wat ik doe klopt met wat ik uitdraag.

Vooreerst wil ik mijn partners en hun creatieve teams bedanken voor de fijne en vele uren die we samen doorbrachten, voor hun steun en inspiratie. Met deze pagina’s wil ik hen graag letterlijk in de kijker zetten. Ik ben blij dat ik met zo’n mooie bedrijven kan samenwerken.

Al mijn samenwerkingen zijn eerder langzaam op gang gekomen. Mijn eerste samenwerking met een bedrijf was met Serax, waarbij ik zelf de keramiek maak, zeg maar het prototype, terwijl zij de productie en de distributie op zich nemen. Sindsdien werk ik op een gelijkaardige basis samen met andere bedrijven. Ik ga samenzitten met de creatieve afdelingen en samen creëren we een nieuw product.

Je kunt me dus niet inschakelen om bestaande producten te promoten op mijn social media, daar heb ik geen enkele verdienste aan, daarvoor ga ik zelf te graag creatief aan de slag. Aan de geïnteresseerden: ‘Laat ons samen iets nieuws maken, daar kijk ik naar uit.’

Samenwerking met Serax

De samenwerking met Serax ligt me nauw aan het hart. Het is allemaal klein begonnen, 13 jaar geleden. Ik arriveerde er met mijn gekleurde borden. Op dat moment was bijna alle serviesgoed wit, wel mooi maar saai, vond ik. Het was het ideale moment, Axel en Frank van Serax waren enthousiast over mijn werk en we waren vertrokken.

pure-pascale-naessens-partner-logo-serax

Samenwerking met Lannoo

Intussen werk ik al 12 jaar samen met uitgeverij Lannoo. Ik herinner me nog de eerste dag, ik kwam er binnen met mijn dikke map onder de arm. Dat was mijn boek dat ik zelf al helemaal had samengesteld, de foto’s van mijn recepten geprint en in de juiste volgorde met de quotes er al bij, enz … Ja, ze waren best wel onder de indruk, Johan Ghysels vroeg me: ‘en wat moeten wij nu nog doen?’ ‘Uitgeven!’ zei ik.

pure-pascale-naessens-partner-logo-lannoo

Samenwerking met RainPharma

Toen ik samenzat met het team van RainPharma, Dominique, Eric en Greet, klikte het meteen. We delen duidelijk dezelfde passie voor puurheid en schoonheid. Ons geloof in de kracht van de natuur is onze grootste drijfveer. Maar wat mij ook charmeerde was hun gastvrijheid. Voor ik het wist zaten we samen gezellig aan tafel te eten en plannen te smeden. Dat was het begin van ‘Pure Nature’.

pure-pascale-naessens-partner-logo-rainpharma

Samenwerking met Delhaize

Als we de maatschappij gezonder willen maken, dan moet gezonde voeding overal te vinden zijn, ook in de ‘bereide maaltijden’. Dat is ook het uitgangspunt van Delhaize en een samenwerking bleef niet lang uit. Dit resulteerde in verse maaltijden met veel groenten, gezonde vetten en geen bewaarmiddelen of andere toevoegingen.

pure-pascale-naessnes-partner-delhaize-logo