RainPharma

Toen ik de mensen van Rainpharma, Dominique, Eric en Greet voor het eerst ontmoette, klikte het meteen. We delen duidelijk dezelfde passie voor puurheid en schoonheid. Ons geloof in de kracht van de natuur is onze grootste drijfveer. Maar wat mij ook charmeerde was hun gastvrijheid. Voor ik het wist zaten we samen gezellig aan tafel te eten en plannen te smeden. Dat was het begin van ‘Pure Nature’.

Ik heb veel respect voor ondernemers die hun passie kunnen vermarkten zonder afbreuk te doen aan hun waarden. Dominique Bastins is daarin heel bijzonder. Van opleiding is hij socioloog en dat merk je nog altijd. Alles wat hij doet, doet hij met respect voor mensen en dat voel je. Op basis daarvan selecteert hij ook zijn medewerkers, allemaal warme persoonlijkheden. Het is dan ook een plezier om langs te gaan bij RainPharma, een aanrader.

Geuren, etherische oliën, kruiden, … het zijn de elementen waar ik graag mee werk. RainPharma heeft me omringd met de juiste mensen en hun professionele kennis, waardoor ik in alle vrijheid kon werken en me toch gesteund voelde als het nodig was. Het resultaat is een prachtige geur, die we ‘Pure Nature’ gedoopt hebben, deze is zowel krachtig als vrouwelijk. De geur is te verkrijgen als Pure Essentiële Olie, als een Natural Room Spray en is verwerkt in een Skin Wash en een Natural Body Oil.

PascaleNaessens (84 of 119)

Pure Nature Collectie

PascaleNaessens (84 of 119)
_DSC7831
Rainpharma Sfeer_c_The Fresh Light_282

Je goed verzorgen doe je van binnenuit, door goed te eten, maar ook van buitenuit, door je in te smeren met pure en kwalitatieve producten. Voor mij staan beide niet los van elkaar.

De volledige collectie

In de Pure Nature collectie vind je een natuurlijke Skin Wash, een pure essentiële olie, een Natural Room Spray en nu ook een Natural Body Oil. Wil je graag Pure Nature als cadeau geven? Dan kan je kiezen tussen Big Love Pure Nature of de Pure Nature gift box. Voor ieder wat wils dus, en alles met dezelfde heerlijke geur!