Lannoo

Toen ik voor mijn allereerste boek Lannoo aanschreef, kreeg ik een vriendelijke mail terug: ‘De kookboekenmarkt is verzadigd, het is niet makkelijk om daar nog een plekje tussen te krijgen. We wensen je veel succes. Je bent iemand met veel talent en talent vindt altijd zijn weg’. Ze waren dus niet geïnteresseerd!

pure-pascale-naessens-partner-logo-lannoo

Talent vindt altijd zijn weg

PE2-boek-pure-pascale-naessens-DSC_3416 kopie

Ik herinner me nog dat ik bij een andere grote uitgeverij een afspraak had, Ik deed mijn best om te vertellen dat ik het anders zou aanpakken, veel persoonlijker, met echte verhalen, geen studiofoto’s maar bij mij thuis … Maar de directeur zat ostentatief op zijn horloge te kijken. Zijn manier om me duidelijk te maken dat ze niet geïnteresseerd waren.

Maar ik liet me inderdaad niet ontmoedigen, vreemd eigenlijk. Ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Uiteindelijk ben ik begonnen bij een kleine uitgeverij. Maar toen mijn eerste boek meteen een groot succes werd, gingen plots de deuren van alle uitgeverijen open en werd ik vol enthousiasme, als het ware ‘met de rode loper’, onthaald. Uiteraard vond ik dat super! De kleine uitgeverij die mijn boek had uitgegeven, zat in slechte papieren en wou ermee stoppen, dus de weg lag open voor mij. Op zich is dat niet zonder slag of stoot gebeurd, want deze uitgeverij wilde financieel nog het onderste uit de kan halen, meteen mijn eerste financiële kater en leerschool.

Uiteindelijk heb ik voor Lannoo gekozen en na 12 jaar ben ik nog altijd enthousiast over onze samenwerking. Ja, ik neem geen blad voor de mond en ik leg de lat hoog, vooral voor mezelf maar ook voor de mensen met wie ik samenwerk. Daarom net vind ik het zalig om samen te werken met Katrien en Johan, we delen dezelfde passie en durven te zeggen waar het op aankomt. Ik waardeer Katriens zakelijk inzicht en haar communicatietalent enorm. En Johan dank ik om zijn creatieve inzichten en analytisch denken. Intussen heb ik een heel team bij Lannoo waar ik op kan rekenen: Hilde, Guus, Steven, Heidi,  …  we werken als een geoliede machine samen. Ze stimuleren en inspireren me zonder enige druk te leggen en dat voelt heel goed aan.  Ze helpen me ook met mijn events als ‘Go Pure’, hun kennis rond digitale events, marketing en social media is voor mij van onschatbare waarde.

Intussen hebben we al heel wat boeken en leuke events samen gerealiseerd en ik kijk uit naar het vervolg.

Mijn boeken

Niets zo mooi als boeken …

Verwen jezelf of anderen met een kookboek. Een geschenk waar je een jaar lang kunt van genieten. In alle boeken staan gemiddeld 70 tot 80 eenvoudige en toegankelijke recepten om dagelijks te gebruiken.

Weet je nog niet precies welk boek je wilt? Neem dan even de tijd om de boeken te bekijken op deze website, via de overzichtspagina of via mijn gratis app. Maak het jezelf makkelijk en beleef weer plezier aan het koken. Met mijn boeken in combinatie met mijn gratis app, maak je in één klik boodschappenlijstjes, vind je antwoord op de vraag ‘wat moet ik vandaag weer klaarmaken?’, kun je kiezen op bereidingstijden of ingrediënten …

Weinig werk en ten volle genieten van lekker eten. Laat mij je inspireren.

Waar te koop?

Online Fysieke verkooppunten