Delhaize

In samenwerking met Delhaize brengt Pascale een aantal verse meeneemmaaltijden op de markt. Deze gerechten zijn samengesteld volgens haar visie: veel groenten, natuurlijke ingrediënten, gezonde vetten en laag in koolhydraten. Er zijn zowel vegetarische als niet-vegetarische maaltijden verkrijgbaar.

pascale-naessens-delhaize-maaltijde-01

Heerlijk verse maaltijden, met veel groenten, goede vetten en zonder bewaarmiddelen. Dat is heel uitzonderlijk in de supermarkt.

delhaize-pure-pascale-naessens-gerecht-risotto
delhaize-pure-pascale-naessens-gerecht-sobanoedels
delhaize-pure-pascale-naessens-gerecht-kippenballetjes
delhaize-pure-pascale-naessens-gerecht-kippenhaas
delhaize-pure-pascale-naessens-gerecht-kip-rode-curry

Gezonde maaltijden verkopen in de supermarkt.

Gezonde maaltijden verkopen in de supermarkt, ik weet er intussen alles over en ik kan je zeggen dat het een hele uitdaging is. Daarom ben ik zo enthousiast dat zowel Delhaize als Culinor, de producent van de maaltijden, hieraan willen meewerken. De ingrediënten zijn duurder, de bereiding is moeilijker en de houdbaarheid is korter. Net daarom ben ik zo trots op deze samenwerking, dat we er toch in slagen om deze gezonde maaltijden op de markt te brengen.

Ook de consument moet meewillen
De vraag naar gezonde voeding komt vooral van de consument zelf, maar nog niet iedereen is mee. Omdat het hier om verse maaltijden gaat zonder bewaarmiddelen (zoals je ze thuis zou bereiden) is de houdbaarheidsdatum beperkt. Dat is ook de reden waarom deze maaltijden binnen een paar dagen moeten verkocht worden en dat wordt duidelijk gemaakt met een sticker. Maar al te vaak hoor ik van sommige consumenten dat het toch niet kan dat deze maaltijden zo snel slecht worden. Er is dus nog veel werk aan de winkel, denk ik dan.

Er is keuze tussen lowcarb, keto en vegetarisch.

pascale-naessens-delhaize-maaltijde-03