04 juli 2023
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/07/chez-pascale-boekvoorstelling.jpg

Exclusieve boekvoorstelling ‘Chez Pascale’

Nieuws

Zin om aan mijn tafel te zitten? Op maandag 28 en dinsdag 29 augustus wordt mijn nieuwste boek ‘Chez Pascale’ op een wel heel speciale manier voorgesteld… In de romantische dorpskern van Deurle ontvangen we je ’s middags of ’s avonds en word je ondergedompeld in mijn wereld.  Ik ontmoet je graag, luister naar jouw verhaal en ik vertel mijn verhaal over voeding.  We verwelkomen je in de charmante tuin van de pastorie met een aperitief en hapjes en we zorgen voor beleving en verrassingen. Daarna schuif je aan voor de exclusieve mediterrane feesttafel (sharing menu van 7 gerechten uit het nieuwe boek). Je krijgt ook de kans om ‘Chez Pascale’ ter plaatse aan te kopen en te laten signeren. Reserveer nu jouw plek! Plaatsen zijn beperkt. Hopelijk zie ik je dan :-).

Heb je zin om er een hele dag van te maken? Ontdek het charmante dorp Deurle met deze wandelroute van 6,5 km.

(In de ticketprijs inbegrepen zijn: 1 cava of mocktail bij ontvangst, fingerfood en aperitiefhapje, mediterrane feesttafel in sharingformule per tafel, water aan tafel, twee glazen wijn of frisdrank, dessert en koffie of thee.)

Bestel je tickets hier. 

Programma voor het event ’s middags op 28/08 en 29/08

11u30 – Verwelkoming met aperitief en finger food + aperitiefhapje. Ontdek de gezellige tuin van de pastorie

13u00 – Mediterrane feesttafel in sharing menu per tafel

14u30 – Dessert met koffie of thee

15u30 – Einde

Programma voor het event ’s avonds op 28/08 en 29/08

18u30 – Verwelkoming met aperitief en finger food + aperitiefhapje. Ontdek de gezellige tuin van de pastorie

20u00 – Mediterrane feesttafel in sharing menu per tafel

21u30 – Dessert met koffie of thee

22u30 – Einde

 

Praktisch

Parking

Hier vind je info over de parkeermogelijkheden in Deurle.

Verkeerswerken

Er zijn wegenwerken in het dorp. Dit houdt in dat het verkeer komende van Leerne – Nevele – Drongen , gedurende deze periode opnieuw omgeleid zal worden via Deinze of Gent. Hier vind je info over de omleidingen.

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/07/sharing-table.jpg
"Het bereiden van een heerlijke maaltijd met natuurlijke ingrediënten brengt ons terug naar de essentie van ons bestaan. Het delen van deze maaltijd met vrienden en familie maakt ons echt gelukkig en creëert verbinding. Dus laten we de tijd nemen om te koken, te delen en te genieten van elkaars gezelschap. Met deze eenvoudige gerechten in dit boek help ik je graag op weg. Het is de moeite waard."
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten