03 augustus 2018
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/website_header2.jpg

Challenge: Puur & Lichter de zomer door (10 dagen)

Nieuws

"Zin om jouw zomer lekker, gezond en vol energie door te komen? Twijfel dan niet en neem deel aan de Puur & Lichter Challenge!"

De challenge is ondertussen voorbij. Het menu (met de verwijzing naar de recepten in de kookboeken van Pascale) en de boodschappenlijstjes blijven wel online staan.

Zin om jouw zomer lekker, gezond en vol energie door te komen? Twijfel dan niet en neem deel aan de Puur & Lichter Challenge!

Hoe werkt het precies?

Duid snel even aan op de facebook eventpagina dat je naar de challenge ‘gaat’ (of geef aan dat je ‘aanwezig’ zal zijn) en krijg vanaf maandag 13 augustus 10 dagen lang elke dag 3 heerlijke recepten voorgeschoteld via een berichtje op de challengepagina. We geven je alle tips voor een lekker ontbijt, makkelijke lunch en een heerlijk diner! Vind je de recepten niet terug op de eventpagina of ontvang je geen meldingen? Geen paniek, we plaatsen ze ook iedere dag na 14u op de website van Pascale.

Neem je liever niet deel via facebook? Je vindt de gerechten van de challenge ook dagelijks hieronder bij het menu.

Veel werk?

Helemaal niet: we gaan je niet elke dag naar de winkel laten hollen en zorgen ervoor dat je alles perfect kan voorbereiden. We geven je nu al een boodschappenlijstje en een overzicht van de recepten die eraan komen. Vanaf 12 augustus posten we iedere namiddag om 14u de ingrediënten en bereidingswijze voor de recepten van de volgende dag op de eventpagina en de website. Leuk extraatje: we sluiten de challenge af met enkele recepten uit mijn nieuwste boek ‘Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten’, dat begin september verschijnt.

Veel succes en vooral, geniet ervan! 😉

Liefs,
Pascale

P.S. Deel ook jouw ervaringen op social media met #puurenlichterchallenge

Handige link voor tijdens de challenge:

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/cover_0.jpg
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten