14 juli 2021
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2021/07/DSC2976-scaled.jpg

Martine

Getuigenissen & Verhalen

Na een zware behandeling tegen borstkanker voel ik me terug fit en energiek

Beste Pascale,

Ik heb net een zware behandeling voor borstkanker achter de rug; de laatste loodjes wogen héél zwaar en net in die periode maakte ik kennis met één van jouw boeken. Ik was gefascineerd door de pràchtige illustraties, nieuwsgierig naar de recepten, maar in eerste instantie toch enorm geboeid door de ‘theorie’, het ‘hoe en waarom’ van bepaalde voedingsmiddelen. Voor de eerste keer in mijn leven had ik een grandioos ‘Eureka-moment’: NU snap ik het koolhydratenverhaal!!!

Amper een maand later heb ik al je boeken in huis; telkens heb ik eerst jouw uitleg en advies verslonden en dan ging ik er zelf mee aan de slag. Héérlijke maaltijden verschijnen hier nu op tafel; het regent complimentjes als mijn kinderen komen eten en zelf voel ik me na lange tijd weer fit en energiek! 7 kg hoef ik al niet meer mee te dragen; dat is fijn meegenomen, maar DE grote shift is voor mij toch het feit dat ik nu weet WAAROM ik bepaalde keuzes maak. Die bewustwording is echt van onschatbare waarde!

Zonder jouw boeken zou ik nu waarschijnlijk nog altijd semi-depressief aan het bekomen zijn van de 3 operaties, 13 chemobeurten en 33 bestralingen… Maar nu word ik ’s morgens wakker en kijk ik al uit naar mijn fruitontbijt! Daarna kies ik al watertandend mijn volgende maaltijden en dan heb ik ontzettend veel zin om er weer in te vliegen! Ongelooflijk wat voor een effect dit op mij heeft, zowel fysiek als psychisch! En nu ik dit allemaal weet, wil ik nooit nog terug naar mijn oude eetgewoontes!

Ik wil je dan ook van harte danken voor zoveel inspirerende wijsheid, Pascale: You’re the BEST!

Heel veel liefs,
Martine

Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten