15 november 2023
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2020/04/Low-carb-scampi-8-scaled.jpg

Nieuwe maaltijden en verpakking bij Delhaize

Nieuws

"De maaltijden zijn vers en bevatten geen bewaarmiddelen of andere toegevoegde stoffen, net zoals je ze zelf thuis zou klaar maken."

Op zoek naar een snelle gezonde maaltijd?
Goed nieuws, er zijn nieuwe maaltijden en er is ook een nieuwe verpakking (in karton) van mijn recepten bij Delhaize. De maaltijden zijn vers en bevatten geen bewaarmiddelen of andere toegevoegde stoffen, net zoals je ze zelf thuis zou klaar maken. Alle maaltijden hebben een Nutriscore A.

Dit zijn de beschikbare maaltijden:

  • Ragù à la Bolognèse met knolselder en pompoen: smeuïge ragù van gehakt, groentjes en rode linzen, vergezeld van in de oven gebakken pompoen en knolselder. De gegrilde kerstomaten zorgen voor een frisse toets in deze maaltijd.
  • Scampi in rode curry met ovengebakken groenten: heerlijk gemarineerde ovengebakken scampi’s in een romige, lichte pittige rode kokos-currysaus, verfrist met limoenblad, in combinatie met een groentemengeling en afgewerkt met sesam.
  • Kippenhaas met pompoen en bloemkoolrijst: gebakken kruidige kippenhaasjes met tomatensalsa, gebakken pompoenblokjes en bloemkoolrijst.

Laat het smaken!
X Pascale

PS: Mensen vragen mij waarom er zo vaak een gele ‘snelverkoop’ sticker op mijn maaltijden staat? Dat is omdat het verse maaltijden zijn en die snel moeten verkocht worden. Zo zou het altijd moeten zijn, zaken die niet snel verkocht moeten worden, daar moet je je vragen bij stellen?  En bovendien doe je veel profijt bij de gerechten met een gele sticker.

PN Kippenhaasje
Low carb - scampi 5
Low carb - ragu 4
PN Scampi
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten