05 september 2019
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/walter_saenen_groot_header.jpg

Nog Eenvoudiger 2 nu in de winkel

Nieuws

Foto header: Walter Saenen 

Donderdag 5 september stelde Pascale Naessens haar tiende boek, Nog Eenvoudiger 2, voor aan pers, vrienden en lezers bij Serax. 

Pascale's man Paul Jambers deed naar goede gewoonte de introductie en overhandigde Pascale een pakket met een grote strik rond: alle tien haar boeken. Bovenaan het eerste exemplaar van haar nieuwste boek: Nog Eenvoudiger 2. Het boek is de opvolger van het beste verkochte boek van 2018: Nog Eenvoudiger met 4 ingrediënten

Pascale schrijft ondertussen 9 jaar kookboeken. In die tijd is ze in België de voortrekker geworden van een low carb- of koolhydraatarm voedingspatroon. 'Low carb' is een term die ze niet altijd in de mond kon nemen zonder de wind van voren te krijgen. Dankzij de vele positieve reacties van haar lezers, is Pascale blijven doorzetten en kookboeken blijven schrijven, met Nog Eenvoudiger 2 als nieuwste wapenfeit. 

Daarnaast heeft Pascale ook een leuk nieuwtje, want vanaf nu bestaat er ook een 'Pascale Naessens app' voor smartphone. Met de app vind je meteen de recepten uit alle boeken terug, pas je de hoeveelheden aan naar het gewenste aantal personen en heb je altijd handige boodschappenlijstjes op zak. De app is gratis te downloaden in de Apple Store en Google Play Store. Meteen na dag 1 van de lancering, voerde de app de lijst aan van de meeste gedownloade apps in beide stores. 

Nog Eenvoudiger 2 is nu te koop in alle boekenwinkels, tal van supermarkten en online. Alle info over het boek vind je hier. 

 

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/ne2_1.jpg
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten