24 augustus 2023
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/07/chez-pascale-boekvoorstelling.jpg

Ontmoet Pascale op deze events

Nieuws

De boekvoorstelling van Chez Pascale op maandag 28 en dinsdag 29 augustus was in geen tijd uitverkocht. Greep je helaas naast een ticket? Geen zorgen, want je kan Pascale de komende weken en maanden nog op verschillende events ontmoeten! Pascale zal er vertellen over de nieuwste inzichten over voeding en er is ook de gelegenheid om Chez Pascale te kopen en te laten signeren.

Agenda: 

  • Op vrijdag 1 september komt Pascale naar Brasserie De Drvkkerij in Middelburg (NL) om haar nieuwe boek voor te stellen. Je kan er proeven van enkele nieuwe gerechten uit Chez Pascale. Meer info. 
  • Op zaterdag 2 september geeft Pascale een lezing in Knokke bij voedingsdeskundige Nancy Lamont. Het wordt een boeiende en gezellige avond en je kan ook proeven van enkele gerechten uit het nieuwe boek. Meer info.
  • Op maandag 4 september is Pascale te gast bij boekhandel Paagman, vestiging Fred in Den Haag (NL). Ze zal er naar aanleiding van Chez Pascale een lezing geven en aansluitend is er een signeersessie. Meer info.
  • Op dinsdag 12 september is Pascale te gast bij Maison Sisley in Antwerpen. Tijdens deze avond gaan we in gesprek over de link tussen voeding en een gezonde huid. Meer info.
  • Op donderdag 14 september kan je Pascale ontmoeten bij designwinkel Dhondt te Brugge. Ze stelt er haar nieuwe boek voor en geeft meer uitleg over de serviescollectie in samenwerking met Serax. Geniet van een drankje en een gezond hapje, rechtstreeks uit het boek. Neem de tijd om al jouw vragen te stellen en laat jouw boek signeren. Meer info. 

 

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/07/00e871d337ae9c2c2487f7ddb64856ed-1.jpeg
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/07/sharing-table.jpg
"Ik vertel je over de laatste nieuwe inzichten over voeding en je kan er meteen mijn nieuwste boek Chez Pascale aankopen en laten signeren."
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten