25 augustus 2018
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/keramiek20header.jpg

Pascale Naessens stelt tentoon

Nieuws

"Creativiteit is volgens mij een sleutel tot geluk. Het liefst wat ik doe is een sfeer creëren waarin alles zich afspeelt rond het tafelgebeuren."

Iedereen (of toch bijna iedereen 🙂 ) kent mijn Serax-keramiek, de divers gekleurde borden en kommen, maar het is de eerste keer dat ik mijn zelfgemaakte keramiek laat zien. Best spannend!

Ik wilde eigenlijk alles samen brengen, mijn creatieve wereld laten zien met zowel het commercieel als niet commercieel werk: de meubelen (Pascale Wonen), de tableware (Serax), maar dus ook mijn eigen handgedraaide keramiek, zelf ontworpen lampen en door mij geselecteerde muziek (CD Puur Genieten 2), met daar bovenop de voorstelling van mijn nieuw boek: ‘Nog Eenvoudiger. Met 4 ingrediënten’, dat ik met veel plezier zal signeren.

Creativiteit is volgens mij een sleutel tot geluk. Het liefst wat ik doe is een sfeer creëren waarin alles zich afspeelt rond het tafelgebeuren. Niets gaat er boven lekker en gezellig eten, daar draait het om.

Dat alles kunt u op de tentoonstelling bekijken. Het commerciële werk is er te koop en sommige van mijn eigen keramiekstukken ook.

Ben je nieuwsgierig of wil je even deel uitmaken van mijn wereld of wil je een gesigneerd boek? Kom zeker eens langs op de tentoonstelling. Alle info vind je hieronder!

Praktisch:

Kloosterstraat 15, Antwerpen

7, 8 en 9 september van 13u – 18u
14, 15 en 16 september van 13u – 18u

Gratis toegang

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/02/pn356274.jpg
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten