18 december 2014
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2014/12/pascale2_13_-0405-scaled.jpg

Tips om jouw feestmenu samen te stellen

Filosofie Tips & Tricks

Ik kook graag, dat is waar, maar toch vooral omdat ik een doel voor ogen heb: gezellig samen met mijn vrienden aan tafel zitten of een romantisch dineetje met mijn man. Ik ben niet het type dat de hele avond in de keuken verdwijnt terwijl de rest zich amuseert en al zeker niet tijdens de feestdagen. Ik wil er bij zijn. Mee plezier maken! Dat is misschien wel de belangrijkste reden waarom ik graag kook. Zo creëer ik een beetje mijn eigen wereld, waarin romantiek en lekker eten perfect samengaan.

Mijn tips voor het feestmenu?

  • Kies gerechten die je grotendeels op voorhand kunt klaarmaken.
  • Maak geen gerechten klaar die je nog nooit hebt klaargemaakt.
  • Probeer niet te wedijveren met een sterrenrestaurant, waar ze met tientallen in de keuken staan, maar probeer vooral de huiselijke gezelligheid uit te spelen.
  • Schrijf alle stappen op die je nog moet doen zodat je niets vergeet, vooral kleine details zoals kruiden strooien over eten, …
  • Werk met lijstjes: te kopen, te bestellen, te organiseren, te maken, te doen, …
  • Denk eraan: niets is belangrijker voor de gasten dan de gastvrouw zelf zien genieten!

Fijne feesten!

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2022/07/Algemeen20-20Oesters_1-scaled.jpg
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2022/07/Algemeen20-20Pascale20aan20tafel20coupe_3-scaled.jpg
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten