16 april 2023
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/04/website-scaled-blog-header-scaled.jpg

Welkom op mijn nieuwe website!

Nieuws
"Afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een nieuwe website. Dit om jullie nog beter te kunnen ontvangen en wegwijs te maken in mijn wereld waar creativiteit en genieten van het goede leven centraal staan."

Wat is nieuw?

Recepten

Je vindt er makkelijker toegang tot al mijn recepten. We hebben ze opgesplitst in 2 groepen, de recepten die je gratis vindt op mijn website en de recepten die verwijzen naar de boeken. Op die manier kun je makkelijk inspiratie zoeken, doorheen al mijn boeken of doorheen de gratis recepten op de site.

Weekmenu’s

We inspireren je graag regelmatig met weekmenu’s die je kunt aanpassen naar eigen voorkeur en met de gratis app kun je op een heel eenvoudige manier je boodschappenlijst samenstellen.

Laat je inspireren

Ik nodig je uit om hier regelmatig eens een kijkje te komen nemen, je vindt er inspiratie voor lifestyle-ideeën. De foto’s zijn bijna allemaal genomen bij mij thuis. Je ziet er hoe ik mijn tafels aankleed, welke materialen ik gebruik, mijn eigen creaties die ik maak voor Serax of gewoon voor mezelf. Ik deel er mijn creatieve ideeën en via de bolletjes krijg je extra informatie mee. Een leuke plek om wat rond te hangen.

Blogberichten

Bij de blogberichten deel ik graag wat mij boeit in de wereld van gezonde voeding, nieuwe wetenschappelijke inzichten, culinaire weetjes, mijn events, mijn lifestyle creaties, mijn culinaire verhalen… Hier vind je alle blogberichten samen en je kunt kiezen op verschillende kernwoorden.

Mijn atelier

Hier geef ik jullie een inkijkje in mijn atelier. Je vindt er leuke filmpjes en meer informatie over hoe ik te werk ga.

Wat is vertrouwd?

Boeken

Hier vind je alle informatie over mijn boeken.

Mijn creaties

Via de knop collecties kom je bij al mijn creaties uit. Je vindt er de producten die ik maak met Serax en RainPharma.

Getuigenissen

We horen graag jullie verhalen! Dat vinden we belangrijk. Blijf ze vooral sturen. De getuigenissen vind je voortaan terug bij blogberichten

Begeleiding

Zoek je begeleiding? Op deze plek vind je diëtisten, voedingsdeskundigen, dokters tot zelfs darmtherpeuten. We breiden de lijst nog verder uit.

Ik ben echt benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe website. Houd wel in gedachten dat het een gigantisch werk was en ongetwijfeld zullen er nog foutjes naar boven komen en zaken die we misschien compleet zijn vergeten. Laat het ons gewoon weten en als we kunnen, passen we het aan.

Ik stel voor dat je hier even rondkijkt en je laat inspireren.

Hartelijke groeten

Pascale

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn activiteiten, events en wil je gratis recepten ontvangen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. We houden het boeiend, interessant en inspireren je graag.

https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/04/pure-pascale-nieuwe-website-tablet-phone-02-scaled.jpg
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2023/04/pure-pascale-nieuwe-website-tablet-phone-01-scaled.jpg
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten