21 maart 2024
https://admin.purepascale.com/wp-content/uploads/2024/03/iPhone-13-Pro-Mockup-front-and-side-view_small.jpg

NIEUW: Receptenclub van Pascale

Nieuws

Word lid van mijn receptenclub via de app en ontdek hoe makkelijk en leuk gezond koken is.

Na lang werken met een toegewijd team is het eindelijk zo ver! Ik ben ontzettend blij dat ik jullie onze ‘complete app’ kan aanbieden, waarin je nu ook alle bereidingen kunt bekijken.

Hoe werkt het?

 1. Kies uit de heerlijke recepten die worden voorgesteld
 2. Maak je boodschappenlijst met één klik
 3. Laat je boodschappen leveren of doe ze zelf
 4. Kook met de stap voor stap uitleg, rechtstreeks uit de app

Voor slechts 3,33 euro per maand
(evenveel als de prijs van een kopje koffie)
heb je toegang tot al mijn recepten.
(bij een jaarabonnement, uitgezonderd mijn nieuwste boek)

Nieuw in de app:

 • Toegang tot alle recepten en bereidingen (behalve die uit het laatste boek)
 • Iedere week een bonusrecept, dat niet in de boeken staat
 • Boodschappen kun je aan huis laten leveren

Goed om weten: de oude functionaliteiten van de app blijven ook bestaan. Je kan dus nog steeds (zonder abonnement) alle recepten opzoeken, de ingrediëntenlijsten bekijken, boodschappenlijstjes maken,… Ook de niet-betalende versie heeft veel nieuwigheden te bieden: suggestie van de dag, baktip van de week, seizoenssuggesties, de mogelijkheid om boodschappen aan huis te leveren, …  Allemaal nieuwigheden en allemaal gratis. Behalve de bereidingen, die zie je niet… Ik verwen graag al mijn lezers.

We inspireren jou:

 • Suggestie van de dag. Weg met het probleem: ‘wat eten we vandaag?’ Iedere dag vind je een suggestie met een seizoensgebonden gerecht.
 • Favorieten van bekende en interessante Vlamingen. Nieuwsgierig naar wat Goedele Liekens, Leen Dendievel, diëtiste Hella Van Laer en andere bekende Vlamingen graag eten? Haal inspiratie uit onze rubriek De favorieten van… Daarin geven interessante Vlamingen hun 5 favoriete recepten uit mijn boeken.
 • Baktip. Velen van ons bakken graag en het leuke aan mijn recepten is, dat dat geen probleem voor de gezondheid is, integendeel. Er mag heerlijk gebakken en genoten worden. Iedere week geven we jullie een nieuwe baktip waarmee je aan de slag kan.
 • In het seizoen. Nog meer inspiratie vind je in de rubriek: ‘In het seizoen’. Hierin houden we niet alleen rekening met de seizoenen maar doen we ook suggesties met recepten voor feestdagen zoals Moederdag of Pasen.
 • Populair. Zoek je nog meer inspiratie, laat je dan leiden door wat de meesten lekker vinden, altijd leuk om te weten welke de meest populaire recepten van het moment zijn.

Boodschappen aan huis laten leveren?

Geen tijd of zin om zelf je boodschappen te doen? Met één klik stuur je je boodschappenlijst door naar Collect & Go. Ook nog tandpasta nodig? Geen probleem, je kunt makkelijk items toevoegen of weglaten. Laat de boodschappen leveren in je favoriete winkel of aan huis.

Download de app gratis in de Apple app store & de Google Play store.

Wil je controleren of je de meest recente versie van de app hebt? Dat doe je zo

 

"Wie lid wordt kan nu ook de bereidingen zien, rechtstreeks in de app."
bereiding
view1
view2
view3
Blogartikel delen

Gerelateerde blogberichten